Nog even en dan is het zo ver, de belasting aangifte voor particulieren en zakelijk (ZZP, MKB) mag weer bijna ingediend worden. Wees er dit jaar op tijd bij en laat het door een expert doen. Een goede indiening van de aangifte zorgt zekerheid en mogelijk meer te ontvangen teruggave. Wees geen dief voor uw eigen portemonnee. Wijs leveren de verzorgen de belasting aangifte voor 2016 (en voorgaande jaren ook mogelijk) voor Zoetermeer en de hele regio Haaglanden ( Den Haag, Wassenaar, Delft, Leiden, Rijswijk, Pijnacker, Bergschenhoek) tot aan net over de rand van Zuid-Holland ( Rotterdam,  Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk en Schoonhoven).

Uiteraard verzorgen we ook andere financiële diensten zoals u op de rest van onze website kunt lezen.

Het administratiekantoor voor alle administratieve werkzaamheden van midden en bedrijven (MKB), ondernemers en startende ZZP-ers. Ook als particulier kunt hier bij ons terecht.

Administratie uitbesteden aan ons is mogelijk tegen een zeer scherp en voordelig tarief. Ook verzorgen wij aangifte inkomsten belasting (zakelijk en particulier), aangifte omzet belasting en aangifte vennootschapsbelasting.

  • Bezoek aan huis mogelijk
  • Wij denken met u mee
  • De juist expertise
  • De voordelen op een rij

Aangifte inkomsten belasting 2016!

Het uitbesteden van administratie en het laten doen van uw belasting aangifte, zowel zakelijk als privé, heeft diverse voordelen!

Debiteuren / Crediteuren

Wij kunnen voor uw onderneming de gehele debiteuren of crediteuren administratie uit handen nemen.

Belasting aangifte

U kunt bij ons terecht voor aangifte inkomsten belasting (zakelijk en particulier), inkomsten belasting en vennootschapsbelasting.

Alle financiële zaken

Bij ons kunt u terecht voor uw administratie, loonadministratie, financieel advies, inrichten administratie en voor het opstellen van de jaarrekening.

Flexibel

Wij zijn vrij flexibel in overleg, uw administratie kan bijvoorbeeld per maand of kwartaal. Tevens komen wij op afspraak aan huis.

Ook startende ondernemers / ZZP-ers

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van administratie en belastingaangiften voor starters. Er zijn diverse fiscale voordelen te behalen indien u een bedrijf op wilt zetten.

Correspondentie

Wij verzorgen ook de correspondentie met de belastingdienst en kunnen in overleg samenwerken met een advocatenkantoor.

Mail ons voor een scherpe offerte

Neem contact met ons op